Help mij nu !

Kennis is macht, kennis delen is kracht

Actuele certificeringen van RVBnet Automatisering

RVBnet Automatisering heeft kwaliteit al jaren lang hoog in het vaandel staan. Voor onze relaties zijn wij met recht een partner die sterk is in het leveren van een toegevoegde waarde. RVBnet Automatisering combineert de kunst van persoonlijke ontwikkeling met de dynamische kennis van ICT certificeringen.

Als IT dienstverlener is het bewaken van je kwaliteit van essentieel belang. Om goede kwaliteit te kunnen leveren heb je goed gecertificeerd personeel nodig en stabiele business partners. Dit is “de” reden om actief deel te nemen aan de verschillende partnerprogramma’s. Partners zoals Microsoft, ESET, Solarwinds, Sophos, Xelion, stellen strenge kwaliteitseisen aan hun partnership. Zowel sales als techniek dient gecertificeerd te zijn zodat een juiste oplossing wordt verkocht en technisch correct wordt geïmplementeerd.

Beveiliging wordt steeds belangrijker.  Daarom heeft RVBnet Automatisering in iedere laag van de organisatie iemand zitten die gecertificeerd. Dit kunnen de producten op het gebied van ESET en Sophos en onze partners in beveiligingsoplossingen zijn. Wanneer u de Servicedesk belt van RVBnet Automatisering, spreekt u met deskundig personeel. Dit is exact hét onderwerp waarin RVBnet Automatisering zich onderscheidt.

Verspreid over onze medewerkers is RVBnet Automatisering in het bezit van onder meer de volgende (actuele) certificeringen:

Actuele certificeringen

  • Sophos Certified Engineer
  • Xelion Certified Engineer
  • Sophos Engineer
  • Microsoft Certified System Engineer
  • Unix System Administrator
  • Oracle System Database Administrator

Stilstand is achteruitgang en met die gedachte in het achterhoofd wordt er volop gewerkt aan verdere uitbreiding en handhaving van het kennisniveau. Met een collega van RVBnet Automatisering bij u aan tafel, weet u dat u de juiste kennis in huis heeft gehaald!

ICT-Waarborg Iedereen wil zekerheid.
U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit u hier goed, want ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven. Dit is de belangrijkste reden waarom RVBnet Automatisering zich heeft aangesloten bij ICT-Waarborg. Betrouwbaarheid, zekerheid en professionaliteit. Dat is waar wij voor staan. RVBnet Automatisering wordt al jaren ervaren als een betrouwbare en professionele ICT partner. Met het ICTWaarborg-partnership kunnen we dit nog beter uitdragen. Door dit partnership kunnen we immers duidelijker laten zien dat kwaliteit een belangrijk criterium is en dat ook wij onze klant graag extra zekerheid willen bieden

WhatsApp WhatsApp ons