Het coronavirus.. wij zijn er klaar mee. Helaas is het virus nog niet klaar met ons. Na de persconferentie gisteravond hebben wij vanmorgen overleg gehad met ons team. Moeten we iets gaan veranderen? Moeten we nogmaals aandacht vragen voor bepaalde zaken? Om onduidelijkheden te voorkomen hebben wij onze bestaande maatregelen (en enkele nieuwe) in dit bericht opgesomd.

Ons kantoor is gesloten voor bezoekers

Wij hebben ons kantoor gesloten voor bezoekers. Dit betekent dat even onaangekondigd langskomen niet meer mogelijk is. Met de sluiting willen wij voorkomen dat onze medewerkers worden blootgesteld. Vanaf vandaag zullen wij strikter zijn in het handhaven van deze regel. Heb je geen afspraak? En hebben wij ons niet kunnen voorbereiden op je komst (door bijv. minder mensen aanwezig te laten zijn op kantoor), dan laten we je ook niet binnen.

Bezoeken op locatie alleen indien noodzakelijk

Enkele weken geleden hebben wij besloten om de bezoeken op locatie te versoepelen. Helaas zijn we nu genoodzaakt om deze weer te gaan beperken. Dit betekent dat wij niet meer op locatie bij bedrijven/kantoren komen als het niet noodzakelijk is. Een uitbreiding? Een upgrade? Of verplaatsen van werkplekken? In goed overleg zullen wij deze werkzaamheden indien het mogelijk is uitstellen. Overige werkzaamheden proberen wij zo veel mogelijk op afstand uit te voeren.

Noodzakelijk bezoek op locatie: mondkapje verplicht

Is een bezoek op locatie noodzakelijk? Bijvoorbeeld omdat er een storing is of omdat werkzaamheden niet uitgesteld kunnen worden? Dan willen wij nogmaals benadrukken dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen. We verwachten dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden vanaf onze medewerkers en er niet te veel personen in één ruimte aanwezig zijn. Eveneens zullen onze medewerkers vanaf vandaag een mondkapje dragen bij binnenkomst.

Melden van problemen

Wij zien helaas nog te vaak dat mensen Remon rechtstreeks op zijn mobiel bellen voor het doorgeven van problemen. Dit is niet wenselijk daar we met meerdere mensen zitten op kantoor. Graag verzoeken wij u nogmaals om uitsluitend via onderstaande twee manieren een storing te melden :

Per telefoon op nummer 0181-641741 optie 1

Per email : support@rvbnet.nl

Laten we met z’n allen hopen dat we corona snel onder controle krijgen. Blijf gezond en blijf positief. Samen gaan we het voor elkaar krijgen.