Help mij nu !

Wie is DELTA Netwerk?

Glasvezel experts

DELTA Netwerk sluit zo veel mogelijk Nederlanders aan op het allersnelste en beste glasvezel internet. Als topspeler in de markt biedt DELTA Netwerk al internet aan sinds 1981 en glasvezel internet sinds 2006.

Samenwerking met de RVBnet Automatisering

DELTA Netwerk en RVBnet Automatisering hebben de handen ineengeslagen voor de verglazing van de industrieterreinen in Spijkenisse. Door de gezamenlijke expertise bieden wij u de hoogst mogelijke connectiviteit en stabiliteit op mega snel glasvezel.

Met ruim 20 jaar aan ervaring heeft het team van RVBnet Automatisering alle kennis in huis voor de perfecte uitvoering van dit project.

Bijna beschikbaar!

Glasvezel binnen handbereik op de bedrijventerreinen in Spijkenisse.

Goed nieuws voor ondernemers uit Spijkenisse! DELTA Netwerk gaat zakelijk glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen Halfweg 1, Halfweg 2, Halfweg 3, Halfweg 4 en Molenwatering in Spijkenisse. Wij willen u hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom op deze website de belangrijkste informatie verzameld en gepubliceerd.


DELTA Fiber Netwerk gaat deze bedrijventerreinen voorzien van zakelijk glasvezel. Alle ondernemers die zich tijdens deze vraagbundeling bij ons vóór 25 maart 2023 hebben aangemeld besparen minimaal  €1000,- aan aansluitkosten op het nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Plan een online afspraak

Waarom kiezen voor zakelijk Glasvezel?

Hoge Snelheden

Zeer snelle verbindingen leverbaar tot wel 1000Mbps

Zeer Betrouwbaar

Het minst gevoelig voor storingen en de allerhoogste uptime

Super Symmetrisch

Up- en download snelheid altijd gelijk

Toekomstgericht

Laat uw bedrijf groeien zonder zorgen over uw connectiviteit

Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten alsmaar toeneemt en een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken is, biedt glasvezel hét netwerk voor nu én de toekomst. Met glasvezel kunt u onder meer probleemloos in de cloud werken, videobellen zonder haperende beelden én bent u voorbereid op de toenemende vraag naar data.


Glasvezel is daarnaast supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid.

Glasvezel voor heel Nederland

Delta Fiber Netwerk vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel. Inmiddels hebben al ruim 1.000.000 adressen toegang tot het landelijke netwerk van Delta Fiber Netwerk. En daar komen iedere week nog zo’n 8.000 adressen bij. De doelstelling is om voor 2024 2.000.000 adressen aangesloten te hebben op het netwerk

Mega Snel Glasvezel bij u op kantoor?

Doe de postcode check!
En kijk of Glasvezel óók bij u beschikbaar is

Geen probleem, wij gaan graag het gesprek aan en geven het juiste advies.

WhatsApp WhatsApp ons