Help mij nu !

Deels cloud, deels traditioneel
Het beste van twee werelden

Met een Hybrid cloudoplossing combineert u uw eigen, vertrouwde IT-infrastructuur met de voordelen van enkele clouddiensten. Zo kunt u desgewenst gefaseerd overstappen op een private cloud, en steeds meer kosten besparen.

Wanneer uw huidige traditionele IT-omgeving nog voldoet of recent is geüpdatet, is het zonde om alles nu in te ruilen voor een volledige cloudoplossing. Maar u kunt wel bepaalde onderdelen in de cloud plaatsen, omdat de voordelen hiervan te groot zijn om niet te benutten.

Stap voor stap
Een veelvoorkomende eerste stap is e-mail via een server in de cloud. Hiermee zijn uw mails, agenda en contacten altijd en overal toegankelijk en veilig opgeslagen zonder dat u hiervoor een dure server hoeft aan te schaffen. Onderdelen als CRM applicaties en boekhoudpakketten volgen vaak al snel.

Minder kosten
Zo kunt u bij een Hybrid cloudoplossing stapsgewijs op de gunstigste momenten doorpakken. Hoe meer u in de cloud onderbrengt, hoe minder hardware- en onderhoudskosten u overhoudt. En als u op uw lokale IT-infrastructuur gebruik maakt van virtualisatie, bespaart u óók op software en stroom.

Private cloud
Is het in uw situatie, bijvoorbeeld door bedrijfsgroei of verouderde IT, misschien efficiënter om direct over te stappen op Private cloud? Wij geven u graag een eerlijk advies. Ook laten wij u graag kennismaken met Office 365 en Online back-up.

Interesse of vragen ?

Bel 0181-641741 of vul het contactformulier in en we maken een persoonlijke afspraak.

WhatsApp WhatsApp ons