Help mij nu !

Uw ICT verhuizing, onze zorg.
Wél zo veilig

Zoekt u een betrouwbare verhuizer voor uw ICT-verhuizing? Neem geen risico op productiviteitsverlies of ontevredenheid bij uw klanten en kies voor een vakkundig specialist, want ICT is vaak het belangrijkste onderdeel van uw verhuizing.

Accuraat en vakkundig
Het gaat bij een ICT verhuizing om een perfecte afstemming met uw ICT afdeling en bedrijfsprocessen. RVBnet Automatisering is als specialist in IT projectmanagement en IT beheer, een onmisbare schakel voor het zorgvuldig voorbereiden en verhuizen van het zenuwstelsel van uw organisatie. Wij garanderen een planning waarbij er geen risico’s worden genomen, zodat uw medewerkers na de verhuizing weer direct aan de slag kunnen. Dat is waar wij voor staan en wat eerdere opdrachtgevers al hebben mogen ervaren.

Totaalpakket ICT
Wij verzorgen als ondersteuning van uw ICT-afdeling onder meer:

  • aan- en afkoppelen van systemen;
  • wegwerken van bekabeling (cable management);
  • patchen van data en telefonie op de werkplek en in de patchkast;
  • inventarisatie ICT-apparatuur;
  • aanleggen infrastructuur;
  • servers verhuizen.

Onze medwerkers kunnen ook de complete projectbegeleiding verzorgen bij het verhuizen van ICT. Wij hebben de juiste instelling om overnight en in het weekend ervoor te zorgen dat de downtijd van uw organisatie minimaal is bij de ICT-verhuizing.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek onze aanpak verder toe. Daarnaast kunnen wij uw wensen en voorwaarden verwerken in onze verhuisplanning.

Bel 0181-641741 optie 2 voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

 

WhatsApp WhatsApp ons