Help mij nu !

Monitoring

Voorkom storing en kostbare schade door preventieve monitoring

U vertrouwt 24/7 op uw computers, printers, mobiele devices, cloud en back-up. Hoe hoogwaardig de componenten binnen uw IT infrastructuur ook zijn, een storing is niet uit te sluiten. Met onze dag en nacht bewaking verkleint u de kans hierop tot het minimum.

Onze intelligente software voor monitoring registreert dreigende defecten in een vroeg stadium. Zo kunnen wij preventief handelen als bijvoorbeeld een harddisk defect raakt. Meldingen worden à la minute verwerkt door onze servicedesk.

Minimale storingen
Uw IT infrastructuur bestaat echter uit meer dan alleen fysieke onderdelen. Op de achtergrond zijn voortdurend processen actief die ervoor zorgen dat uw software goed werkt. Ook die kunnen wij scherp voor u in de gaten houden. Op (voortekenen van) uitval volgt direct de juiste actie, zodat storingen worden voorkomen of de hinder ervan tot een minimum wordt beperkt.

Flexibel
De slimme monitoring van RVBnet Automatisering is zo breed en flexibel inzetbaar, dat we deze geheel kunnen afstemmen op uw specifieke IT-situatie.

Totaal IT beheer & onderhoud
Vanuit onze unieke totaalaanpak kunt u ook profiteren van snel vervangende apparatuur, service-overeenkomst op maat en onze deskundige servicedesk.

Bel 0181-641741 voor meer informatie of vrijblijvend advies.

 

WhatsApp WhatsApp ons