Help mij nu !

Uw bestanden veilig geback-upt in de Cloud
Betrouwbaar en eenvoudig

Met de online back-up dienst van RVBnet Automatisering is het risico op dataverlies minimaal. Al uw bedrijfsgegevens en documenten worden opgeslagen in een extern datacenter. En bij calamiteiten (computercrash, diefstal, Versleutelde data door een virus, brand) zijn er altijd kopieën beschikbaar.

Bij veel organisaties zijn back-ups een ondergeschoven kindje. Maar stelt u zich eens voor dat u uw documenten, administratie en andere essentiële bedrijfsinformatie kwijt bent? Wellicht zijn de gevolgen – inclusief herstelkosten, misgelopen inkomsten, extra manuren – amper te overzien.

Grote voordelen
Onze online back-up oplossing biedt u aanzienlijke voordelen:

  • U kunt er blindelings op vertrouwen dat uw bestanden nooit verloren gaan.
  • Gemak. De online back-up gebeurt volautomatisch. Geen gedoe meer met tapes of discs!
  • Uw bestanden zijn heel gemakkelijk te vinden en terug te halen.
  • Alleen u kunt bij uw bestanden. Alles wordt versleuteld opgeslagen in een datacenter in Europa.
  • U hoeft niet te investeren in dure harde schijven.
  • De back-up wordt door ons gemonitord en in geval van een mislukte back-up zal de oorzaak opgezocht worden en opgelost worden zodat de backups weer goed gemaakt zullen worden

Zekerheid voorop
Een solide online back-up vereist een goede internetverbinding. Voldoet deze niet optimaal, dan komt (meestal ongemerkt) de betrouwbaarheid in gevaar. Wij geven u een eerlijk advies van A tot Z. Zekerheid voorop!

Nog meer profijt halen uit werken in de cloud? Wij laten u ook graag kennismaken met Private cloud, Hybrid cloud en Office 365.

Zo gemakkelijk kan zekerheid zijn.

Bel direct 0181-641741 voor meer informatie of vrijblijvend advies.

 

WhatsApp WhatsApp ons