Help mij nu !

Over ons

Wij ontzorgen uw onderneming van a tot z op het gebied van ICT !

ICT is al vanaf 18-6-2003 de passie van RVBnet Automatisering. Onze missie is om uw onderneming van a tot z te ontzorgen op het gebied van ICT en hiermee een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Wij zien onszelf als partner. Meedenkers. Ontzorgers. Want als uw automatisering op orde is, kunt u zich volledig concentreren op uw onderneming en uw klanten.

Wat houdt automatisering nou precies in, wordt ons soms gevraagd. Het antwoord is even kort als veelomvattend: wij helpen bedrijven met hun automatisering. Dit betreft alles op het gebied van computers, servers, printers, telecom en data: netwerken zowel bekabeld als draadloos (Wi-Fi), hard- en software, VoIP, printers, back-up, beveiliging e.d. Onze activiteiten zijn o.a. : onderhoud, installatie, inventarisatie en het geven van advies. Ook leiden wij eventueel uw personeel op.

Uw belang voorop
Voor veel ondernemers voelt automatisering als een noodzakelijk kwaad. Wij maken er juist een meerwaarde van: meer werkplezier en meer rendement. Daarom vindt u bij ons alle benodigde ICT-kennis onder één dak. Het totale plaatje wordt optimaal op elkaar afgestemd, zowel functioneel als kostentechnisch. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsnetwerk altijd werkt én proactief wordt bewaakt. Onze slogan is niet voor niets “We take care of IT”

De beste oplossing
Daarnaast staan kwaliteit en persoonlijke service bij ons centraal. Ons team heeft alle kennis in huis om goed met u te kunnen meedenken. Onze specialisten vullen elkaar naadloos aan, zodat u altijd kunt rekenen op de beste oplossing. Leveranciers als Microsoft en HP bevestigen deze vakbekwaamheid met diverse certificeringen. Maar het mooiste bewijs zijn onze vele enthousiaste klanten.

Remon van Bree
Directeur
LinkedIn
Ursula Schefferlie
Administratie / Facturatie
LinkedIn
Jaimy Kuipers
Junior support medewerker
Leilani van Uden
Junior support medewerker

Wilt u ook ontzorgd worden en u bezighouden met ondernemen?

Met betrouwbare, zorgeloze automatisering en voorspelbare onderhoudskosten?
Wij nodigen u graag uit op ons kantoor om onder het genot van een kop koffie u hiermee te helpen!

Bel 0181-641741 voor een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

WhatsApp WhatsApp ons