Vanaf vandaag zijn wij officieel Microsoft Services Provider License Agreement (SPLA) partner.

Dit stelt ons in staat om op maandelijkse basis Microsoft producten te licenseren aan u als klant en daarmee diensten en hosted applications aan te bieden.

De voordelen

Maandelijkse gebruikskosten

U betaalt alleen voor de licenties die u in een bepaalde maand daadwerkelijk gebruikt heeft.

De nieuwste softwareversies

U kunt altijd de laatste versies van producten uit het programma aanschaffen en gebruiken. Ook biedt dit de mogelijkheid om nieuwe versies van producten van Microsoft meteen na het uitkomen ervan te testen.

Gratis demo, testen en evaluaties

U kunt geheel gratis gelimiteerde demo’s, testen en evaluaties aanvragen en geleverd krijgen door ons.

Bestaande licenties gebruiken

U heeft al geïnvesteerd in softwarelicenties ?, geen probleem SPLA biedt een aantal mogelijkheden om bestaande licenties van uw bedrijf te combineren en zo hybride scenario’s te creëren. Reeds geïnvesteerde licenties blijven hun waarde behouden.

Stabiele prijsstructuur

Gedurende ieder kalenderjaar vinden er geen prijsverhogingen plaats. Prijsverlagingen kunnen op ieder moment worden doorgevoerd. Nieuwe producten worden aan de prijslijst toegevoegd, zodra deze beschikbaar zijn.

Bescherming van gebruiksrechten

De gebruiksrechten van de software die u aanschaft via RVBnet Automatisering is vastgelegd in het Service Provider Use Rights (SPUR) document. Deze rechten blijven ongewijzigd vanaf het moment dat een specifieke versie van het product in gebruik genomen wordt.

Korting voor onderwijs- en liefdadigheidsinstellingen

Voor onderwijsinstellingen en liefdadigheidsinstellingen geldt een sterk gereduceerde prijs.

Korting voor overheidsinstellingen

Ook voor overheidsinstellingen is er een kortingsregeling.

Wilt u meer informatie ?

Wilt u meer informatie over het Microsoft SPLA programma of een SPLA overeenkomt afsluiten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn een voorstander van persoonlijk contact, dus liefst per telefoon op 0181-641741 optie 2.