Voorstellen

👋Over mij

Mijn naam is Duncan den Hartog en ik woon in Spijkenisse. Ik ben een 3e jaars student marketing en communicatie aan het Albeda college in Rotterdam. In februari ben ik hier bij RVBnet ICT B.V. begonnen met mijn afstudeerstage. Ik ben iemand die van werken houdt, maar ook van het bezoeken van grote steden, zoals Londen en New York (staat nog op mijn lijstje 😊). Ik zat op wedstrijdzwemmen bij de zwemvereniging de Kempvis in Spijkenisse, maar tijdens corona heb ik besloten te stoppen met de wedstrijden. Nu ben ik naast zwemmer ook trainer en probeer ik de zwemmers zo goed mogelijk te begeleiden. 🏊‍♂️

🏢 Waarom heb ik gekozen voor RVBnet ICT B.V.?

In 2022 heb ik hier ook al stage gelopen en dat beviel me goed. Ik kreeg hier veel creatieve vrijheid en van beide kanten stonden we positief tegenover om dit avontuur opnieuw voort te zetten.

💼 Wat doe ik zoal tijdens mijn stage?

De taken waar ik me voornamelijk mee bezighoud zijn het schrijven van artikelen voor op de website, het maken van alle social media posts, het vormgeven van bijvoorbeeld flyers en ik ben bezig met het volbrengen van mijn examen.

📚 Mijn examen

Aangezien het mijn laatste jaar is, is het de bedoeling dat ik een examenproject uitvoer in de praktijk. De afgelopen maanden heb ik me voorbereid om mijn examen uit te voeren. Hier hoort ook een enquête bij, waarbij ik kijk naar klanttevredenheid op 3 gebieden, namelijk: social media, de website en communicatie. Aankomende vrijdag (19 april) zet ik de enquête uit en het zou mij enorm helpen als jullie de enquête zouden willen invullen. Het zijn maar 10 vragen, voornamelijk meerkeuze en volledig anoniem.

Volgens de planning loop ik hier tot medio juni stage en zal ik de komende tijd nog veel maken. Jullie zullen dan ook nog veel zien van mij.

Volg je ons al op Facebook, Instagram en LinkedIn? Kijk anders op onze sociale media voor meer tips!

Instagram – RVBnet ICT B.V

Facebook – RVBnet ICT B.V

LinkedIn – RVBnet ICT B.V