Voorstellen

đź‘‹Over mij

Mijn naam is Jeremy Zwarts en ik ben 20 jaar oud en woon in Spijkenisse. Ik volg nu de opleiding Expert IT Systems & Devices op het Techniek College Rotterdam, daarvoor loop ik nu stage als supportdesk medewerker bij RVBnet ICT B.V. Ik ben altijd al geĂŻnteresseerd geweest in IT gerelateerde dingen en ben er dus ook vaak mee bezig, van mijn pc bouwen tot nu achter de supportdesk. In mijn vrije tijd besteed ik redelijk wat tijd aan gamen, daarnaast werk ik in het weekend nog in de keuken van restaurant La Vista in Spijkenisse.

🏢 Waarom heb ik gekozen voor RVBnet ICT B.V.?

Ik was op zoek naar een stage waar ik diverse dingen kon leren en niet altijd met hetzelfde bezig zou zijn. Toen kwam ik uiteindelijk bij RVBnet ICT B.V. terecht. Er werd verteld dat het werk hier erg divers is en dat je eigenlijk altijd wel met iets anders bezig bent dus daar was ik erg enthousiast over. Nu ik hier al een tijdje bezig ben (eind januari 2024) ben ik erg blij met de gemaakte keuze om mijn stage hier te lopen.

đź’Ľ Wat doe ik zoal tijdens mijn stage?

Ik zit nu op de supportdesk, hier komen per e-mail of telefoon alle vragen / storingen van de klanten binnen. Door middel van een ticketsysteem leggen wij alles van de klant en vraag / storing vast en ga ik hierna aan de slag om deze voor de klant proberen op te lossen.  Daarnaast ga ik regelmatig mee naar een afspraak bij de klanten op locatie. Er is dus erg veel variatie in wat ik doe en dat houdt het ook leuk

Volg je ons al op Facebook, Instagram en LinkedIn? Kijk anders op onze sociale media voor meer tips!

Instagram – RVBnet ICT B.V

Facebook – RVBnet ICT B.V

LinkedIn – RVBnet ICT B.V